Kundrecensioner för SATS Sweden Zumba

Denna produkt finns inte längre tillgänglig. Fortsätt att köpa hos SATS.

SATS Sweden Zumba

Latinamerikanska rytmer och rörelseglädje karaktäriserar denna heta dansklass. Join the Party!
Genomsnittlig kundvärdering:
4,171 av 5
4,2
 av 
5
(520 Recensioner) 520
420 av 512(82%)medlemmar skulle rekommendera denna klass.
Kundrecensioner för Zumba
Recension 181 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

En av de bästa instruktörerna

Datum:den 5 juli 2012
Kund Avatar
SH75
Plats:stockholm
Tid som medlem:3-6 mån
Träningsfrekvens:En gång i veckan
Kunskapsnivå:Avancerad
Hon får med sig alla i salen och man får en timmes vardagsdisko med sig därifrån. Bäst.
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 182 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Bästa tränaren på SATS

Datum:den 1 juli 2012
Kund Avatar
Anonym
Plats:GÖTEBORG
Tid som medlem:1-3 mån
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Avancerad
Efter denna klassen känner man sig absolut tillfredsställd och full av energi.
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 183 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Fantastiskt kul!

Datum:den 27 juni 2012
Kund Avatar
3vare
Plats:Märsta
Tid som medlem:12-24 mån
Träningsfrekvens:En gång i veckan
Kunskapsnivå:Mellan
Om en 58-årig man som påstår att han saknar koordinationsförmåga och en tonårstrulig sextonårstjej som gärna inte avviker från mängden, tycker det är jättekul med zumba, då har ledaren med sin energiska charm och smittande glädje uppnått ett mål utöver det vanliga!!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 184 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

jag älskar dansa

Datum:den 25 juni 2012
Kund Avatar
yarari64
Plats:v frölunda
Tid som medlem:2 år eller mer
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Mellan
fantastiskt dansklass underbar instrutor:):):) jag är så nöjd efter passet<3<3
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 185 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Underbar zumba

Datum:den 25 juni 2012
Kund Avatar
Pili
Plats:Stockholm, Sverige
Tid som medlem:2 år eller mer
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Avancerad
Svettas mer på detta pass än på något annat pass på sats. Fantastisk instruktör!!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 186 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Zumbatajm!

Datum:den 22 juni 2012
Kund Avatar
MariaD
Tid som medlem:12-24 mån
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Mellan
Bästa Zumbapasset!!!! Zumba och Afro passen på SATS Mästa är de absolut roligaste och mest energigivande. :)
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 187 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Alltid jättekul!!

Datum:den 19 juni 2012
Kund Avatar
Nati
Plats:Kista, Stockholm, Sverige
Tid som medlem:1-3 mån
Träningsfrekvens:En gång i veckan
Kunskapsnivå:Mellan
Blir aldrig besviken på denna klass! Beroendeframkallande!
Bra mix mellan latino, hiphop och indiskt :)
Går alltid lite lyckligare därifrån, Tack!!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 188 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Zumba

Datum:den 12 juni 2012
Kund Avatar
JohE
Tid som medlem:2 år eller mer
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Avancerad
En otroligt pedagogisk instruktör som dessutomfår en att ge det lilla extra.
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 189 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Vilken glädje!

Datum:den 7 juni 2012
Kund Avatar
ursula69
Plats:stockholm
Tid som medlem:2 år eller mer
Träningsfrekvens:En gång i veckan
Kunskapsnivå:Avancerad
Fartfyllt, energiskt o så himla roligt! Tänk att träna o samtidigt ha så kul!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 190 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Solstråle och värme

Datum:den 5 juni 2012
Kund Avatar
Singgirl
Plats:Bromma, Sverige
Tid som medlem:2 år eller mer
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Mellan
Denna tjej skapar magi på varje klass hon håller i. Det spelar ingen roll om hon råkar tappa en sko eller om skivan råkar hacka. Hon löser allt på bästa sätt och leder oss i tuff tuff träning på ett lysande sätt. En underbar personlighet med kompetens och charisma i toppklass.
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 191 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Bästa klassen

Datum:den 4 juni 2012
Kund Avatar
ia81
Plats:Stockholm, Sverige
Tid som medlem:1-3 mån
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Mellan
Enormt glad och peppande instruktör, man blir glad och anstränger sig lite extra genom henne. Glädje och träning i ett. Underbart!!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 192 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Bästa Zumban på Sats!!

Datum:den 31 maj 2012
Kund Avatar
Pili
Plats:Stockholm, Sverige
Tid som medlem:2 år eller mer
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Avancerad
Zumba i världsklass. Bästa instruktören på Sats hittills! Man blir inspirerad och peppad och det är otroligt välgjorda koreografier.
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 193 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

En energikick i vardagen på alla sätt och vis!

Datum:den 30 maj 2012
Kund Avatar
AnnikaJ
Plats:Stockholm
Tid som medlem:2 år eller mer
Träningsfrekvens:Någon gång i månaden
Kunskapsnivå:Nybörjare
Bara att få se instruktören instruera var kick nog! Och sen på det; musiken! Och sen; att få dansa själv!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 194 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

En klass man blir glad av!!!

Datum:den 30 maj 2012
Kund Avatar
Valentina
Plats:malmö
Tid som medlem:12-24 mån
Träningsfrekvens:Någon gång i månaden
Kunskapsnivå:Mellan
Kul klass, bra musik och en inspirerande och glad tränare!!!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 195 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Energikick!

Datum:den 30 maj 2012
Kund Avatar
AnGr
Plats:Stockholm
Tid som medlem:3-6 mån
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Mellan
Party hela torsdagslunchen lång! Med en fantastsik energi och glädje får instruktören oss att göra de moves man aldrig trodde man skulle kunna utföra. Helt galet fantastiskt roligt. Och världens bästa instrukör!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 196 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Jättebra pass

Datum:den 24 maj 2012
Kund Avatar
Biscaya
Tid som medlem:2 år eller mer
Träningsfrekvens:En gång i veckan
Tydlig instruktör som peppade & gjorde passet roligt!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 197 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Sååååå bra klass!!

Datum:den 18 maj 2012
Kund Avatar
JennyG
Tid som medlem:2 år eller mer
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Avancerad
Underbar instruktör, sjukt ös!! Blir på bra humör resten av dagen!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 198 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Grymt bra klass

Datum:den 13 maj 2012
Kund Avatar
Sussi
Kombinationen av en så inspirerande och engagerad instruktör, bra musik och skön koreografi är oslagbar - lika bra varje vecka!!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 199 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Riktigt svettigt men urkul

Datum:den 12 maj 2012
Kund Avatar
Nanni
Plats:Stockholm, Sverige
Tid som medlem:6-12 mån
Träningsfrekvens:En gång i veckan
Kunskapsnivå:Mellan
Bra musikval och väldigt energisk tränare med en sån utsträling som gör att man kämpar på trots att man nästan inte orkar mer
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 200 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Superbra klass med mycket energi!

Datum:den 11 maj 2012
Kund Avatar
Marinaki
Plats:Stockholm
Tid som medlem:1-3 mån
Träningsfrekvens:En gång i veckan
Kunskapsnivå:Nybörjare
kanonklass! bästa instruktören! hur kul som helst!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.