Kundrecensioner för SATS Sweden Zumba

Denna produkt finns inte längre tillgänglig. Fortsätt att köpa hos SATS.

SATS Sweden Zumba

Latinamerikanska rytmer och rörelseglädje karaktäriserar denna heta dansklass. Join the Party!
Genomsnittlig kundvärdering:
4,162 av 5
4,2
 av 
5
(513 Recensioner) 513
413 av 505(82%)medlemmar skulle rekommendera denna klass.
Kundrecensioner för Zumba
Recension 181 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Alltid jättekul!!

Datum:den 19 juni 2012
Kund Avatar
Nati
Plats:Kista, Stockholm, Sverige
Tid som medlem:1-3 mån
Träningsfrekvens:En gång i veckan
Kunskapsnivå:Mellan
Blir aldrig besviken på denna klass! Beroendeframkallande!
Bra mix mellan latino, hiphop och indiskt :)
Går alltid lite lyckligare därifrån, Tack!!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 182 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Zumba

Datum:den 12 juni 2012
Kund Avatar
JohE
Tid som medlem:2 år eller mer
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Avancerad
En otroligt pedagogisk instruktör som dessutomfår en att ge det lilla extra.
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 183 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Vilken glädje!

Datum:den 7 juni 2012
Kund Avatar
ursula69
Plats:stockholm
Tid som medlem:2 år eller mer
Träningsfrekvens:En gång i veckan
Kunskapsnivå:Avancerad
Fartfyllt, energiskt o så himla roligt! Tänk att träna o samtidigt ha så kul!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 184 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Solstråle och värme

Datum:den 5 juni 2012
Kund Avatar
Singgirl
Plats:Bromma, Sverige
Tid som medlem:2 år eller mer
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Mellan
Denna tjej skapar magi på varje klass hon håller i. Det spelar ingen roll om hon råkar tappa en sko eller om skivan råkar hacka. Hon löser allt på bästa sätt och leder oss i tuff tuff träning på ett lysande sätt. En underbar personlighet med kompetens och charisma i toppklass.
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 185 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Bästa klassen

Datum:den 4 juni 2012
Kund Avatar
ia81
Plats:Stockholm, Sverige
Tid som medlem:1-3 mån
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Mellan
Enormt glad och peppande instruktör, man blir glad och anstränger sig lite extra genom henne. Glädje och träning i ett. Underbart!!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 186 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Bästa Zumban på Sats!!

Datum:den 31 maj 2012
Kund Avatar
Pili
Plats:Stockholm, Sverige
Tid som medlem:2 år eller mer
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Avancerad
Zumba i världsklass. Bästa instruktören på Sats hittills! Man blir inspirerad och peppad och det är otroligt välgjorda koreografier.
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 187 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

En energikick i vardagen på alla sätt och vis!

Datum:den 30 maj 2012
Kund Avatar
AnnikaJ
Plats:Stockholm
Tid som medlem:2 år eller mer
Träningsfrekvens:Någon gång i månaden
Kunskapsnivå:Nybörjare
Bara att få se instruktören instruera var kick nog! Och sen på det; musiken! Och sen; att få dansa själv!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 188 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

En klass man blir glad av!!!

Datum:den 30 maj 2012
Kund Avatar
Valentina
Plats:malmö
Tid som medlem:12-24 mån
Träningsfrekvens:Någon gång i månaden
Kunskapsnivå:Mellan
Kul klass, bra musik och en inspirerande och glad tränare!!!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 189 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Energikick!

Datum:den 30 maj 2012
Kund Avatar
AnGr
Plats:Stockholm
Tid som medlem:3-6 mån
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Mellan
Party hela torsdagslunchen lång! Med en fantastsik energi och glädje får instruktören oss att göra de moves man aldrig trodde man skulle kunna utföra. Helt galet fantastiskt roligt. Och världens bästa instrukör!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 190 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Jättebra pass

Datum:den 24 maj 2012
Kund Avatar
Biscaya
Tid som medlem:2 år eller mer
Träningsfrekvens:En gång i veckan
Tydlig instruktör som peppade & gjorde passet roligt!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 191 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Sååååå bra klass!!

Datum:den 18 maj 2012
Kund Avatar
JennyG
Tid som medlem:2 år eller mer
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Avancerad
Underbar instruktör, sjukt ös!! Blir på bra humör resten av dagen!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 192 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Grymt bra klass

Datum:den 13 maj 2012
Kund Avatar
Sussi
Kombinationen av en så inspirerande och engagerad instruktör, bra musik och skön koreografi är oslagbar - lika bra varje vecka!!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 193 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Riktigt svettigt men urkul

Datum:den 12 maj 2012
Kund Avatar
Nanni
Plats:Stockholm, Sverige
Tid som medlem:6-12 mån
Träningsfrekvens:En gång i veckan
Kunskapsnivå:Mellan
Bra musikval och väldigt energisk tränare med en sån utsträling som gör att man kämpar på trots att man nästan inte orkar mer
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 194 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Superbra klass med mycket energi!

Datum:den 11 maj 2012
Kund Avatar
Marinaki
Plats:Stockholm
Tid som medlem:1-3 mån
Träningsfrekvens:En gång i veckan
Kunskapsnivå:Nybörjare
kanonklass! bästa instruktören! hur kul som helst!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 195 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Zumbaaa!!

Datum:den 6 maj 2012
Kund Avatar
3vare
Plats:Märsta
Tid som medlem:12-24 mån
Träningsfrekvens:En gång i veckan
Kunskapsnivå:Mellan
Första gången för mig med denna instruktör och fast jag inte satte alla stegen i början så smittades jag av instruktörens härliga energi! Svetten sprutade och glädjen bubblade i kroppen!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 196 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

"Beroendeframkallande pass på SATS"

Datum:den 4 maj 2012
Kund Avatar
Tinouschka
Tid som medlem:2 år eller mer
Träningsfrekvens:En gång i veckan
Kunskapsnivå:Mellan
Inspirerande och livsbejakande, man dansar hem på lätta fötter !
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 197 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Super bra klass!

Datum:den 2 maj 2012
Kund Avatar
Anonym
Tid som medlem:12-24 mån
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Mellan
Tränaren är mycket professionellt och dansar på ett jätte fint sätt!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 198 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Bästa klassen Zumba

Datum:den 29 april 2012
Kund Avatar
Maribel
Tid som medlem:1-3 mån
Träningsfrekvens:En gång i veckan
Kunskapsnivå:Mellan
Den var fantastik, var en riktigt Zumba klass, dance, aktuellt musik, allt...
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 199 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Kanonkul

Datum:den 25 april 2012
Kund Avatar
PetraÅ
Plats:Huddinge
Tid som medlem:3-6 mån
Träningsfrekvens:En gång i veckan
Kunskapsnivå:Nybörjare
Helt klart det bästa och roligaste passet på SATS. Man går där ifrån med massor av energi och ett stort leende på läpparna.
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 200 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Största glädjen

Datum:den 25 april 2012
Kund Avatar
Macbeth
Plats:Göteborg
Tid som medlem:3-6 mån
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Nybörjare
Oerhört inspirerande pass med en instruktör fylld av energi och äkta livsglädje. Kom som du är leave as a star. Kanonmusik!!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.