Kundrecensioner för SATS Sweden Zumba

Denna produkt finns inte längre tillgänglig. Fortsätt att köpa hos SATS.

SATS Sweden Zumba

Latinamerikanska rytmer och rörelseglädje karaktäriserar denna heta dansklass. Join the Party!
Genomsnittlig kundvärdering:
4,198 av 5
4,2
 av 
5
(546 Recensioner) 546
445 av 538(83%)medlemmar skulle rekommendera denna klass.
Kundrecensioner för Zumba
Recension 181 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

första klass

Datum:den 21 september 2012
Kund Avatar
solmari
Plats:Märsta, Sverige
Tid som medlem:2 år eller mer
vad kan man säga , alldeles underbart , roligt och kul , tack .
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 182 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

En av de bästa klassen på SATS. Bra början!

Datum:den 21 september 2012
Kund Avatar
Manu
Tid som medlem:2 år eller mer
Träningsfrekvens:En gång i veckan
Kunskapsnivå:Mellan
Väldigt spännande och roligt! Jag rekomenderar varmt att komma och zumba hos oss på SATS Gärdet! En ny termin och en utmärkt början! Lycka till!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 183 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Zumba. Glädje, energi och lycka

Datum:den 18 september 2012
Kund Avatar
Sparven75
Plats:Nacka, Sverige
Tid som medlem:2 år eller mer
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Avancerad
Har länge velat få tid och möjlighet att gå på zumbaklass för denna instruktör. Hon och hennes klasser är mycket omtalade! I helgen blev drömmen verklighet. Med bra låtval och enkel korreografi, som gör att alla deltagare kan sätta sin nivå själv. Får instruktören ALLA att sjunga, svettas, dansa och HA KUL! :)
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 184 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Toppenstart på helgen

Datum:den 15 september 2012
Kund Avatar
3vare
Plats:Märsta
Tid som medlem:12-24 mån
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Mellan
Instruktören på topp, stämningen på topp! Zumbaaaaa is my life!!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 185 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

full fart

Datum:den 9 september 2012
Kund Avatar
solmari
svettigt, full fart och kul klass. positiv och kul instruktor
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 186 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Bra Zumbaklass på SATS!

Datum:den 7 september 2012
Kund Avatar
Gabi
Plats:Stockholm
Tid som medlem:12-24 mån
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Mellan
Svett, skaka rumpa och glädje.
Bra instruktör som sprider positiv energi!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 187 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Underbar instruktör!

Datum:den 6 september 2012
Kund Avatar
Trasselsudden
Plats:Stockholm, Sverige
Tid som medlem:1-3 mån
Träningsfrekvens:En gång i veckan
Kunskapsnivå:Nybörjare
Riktigt bra instruktör som verkligen utstrålade energi och glädje. Peppande och fick en att verkligen släppa loss och inte tänka på att det skulle vara pinsamt (om man gjorde "fel" eller liknande) Lagom fart på passet och tydlig genomgång av rörelserna.
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 188 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Klassen som får mig att le och svettas!!

Datum:den 5 september 2012
Kund Avatar
Rebekka
Plats:Stockholm, Sverige
Tid som medlem:12-24 mån
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Nybörjare
Denna klassen är så otroligt kul, att man inte inser hur ansträngande den egentligen är!! Vinterdepression har ingen chans om man går på den:)
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 189 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Zumba

Datum:den 5 september 2012
Kund Avatar
Ulrica73
Hej, äntligen ett Zumbapass med bra musik, bra tempo och omväxlande låter samt stegkombinationer som går att hänga med på även som nybörjare!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 190 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Världens bästa Zulmba

Datum:den 4 september 2012
Kund Avatar
AaBergman
Plats:Malmö, Sverige
Tid som medlem:2 år eller mer
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Avancerad
Zumba är de roligaste passen på SATS! Dansa och skaka loss till underbara rytmer. Du kan inte stå still! Taktkänsla behövs inte - Bara att dansa! Instruktören här är Malmös Bästa!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 191 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Fantastisk instruktör

Datum:den 31 augusti 2012
Kund Avatar
Jamie
Plats:Stockholm, Sverige
Tid som medlem:1-3 mån
Min allra första klass på SATS och jag blev frälst. Kommer definitivt att komma tillbaka till samma pass gång på gång. Instruktören var helt suverän! Går inte att ge annat än högsta betyg.
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 192 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Bra träning

Datum:den 20 augusti 2012
Kund Avatar
Ani63
Plats:Stockholm
Tid som medlem:6-12 mån
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Mellan
Mycket givande träning det är lätt att följa ledarens instruktioner, man blir glad av att träna.
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 193 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Amazing!!!

Datum:den 20 augusti 2012
Kund Avatar
Nicc
Plats:Stockholm
Tid som medlem:6-12 mån
Träningsfrekvens:En gång i veckan
Kunskapsnivå:Avancerad
Perfekt för en söndag morgon klass! man blir så glad efteråt! Och svettig, förstås! Varmt rekommenderar!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 194 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Glädje inspiration

Datum:den 15 augusti 2012
Kund Avatar
cavika
Plats:Stockholm
Tid som medlem:2 år eller mer
Träningsfrekvens:En gång i veckan
Kunskapsnivå:Avancerad
Så roligt, härligt med alla olika rytmer i högt tempo
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 195 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Glädje o passion

Datum:den 14 augusti 2012
Kund Avatar
Antoinette
Tid som medlem:2 år eller mer
Kunskapsnivå:Nybörjare
Läraren var pedagogiskt, peppande och energisk. Super trevlig!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 196 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

En av de bästa!

Datum:den 13 augusti 2012
Kund Avatar
IngelaR
Plats:Stockholm
Tid som medlem:6-12 mån
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Mellan
Hade turen att få denna intruktör vid mitt första Zumba pass. Tack vare henne blev det flera men upptäckte alla har tyvärr inte samma uppläg och pedagigik i sina Zumbapass utan man får hänga på bäst det går.
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 197 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Underbart

Datum:den 12 augusti 2012
Kund Avatar
Chrisse
Plats:Stockholm
Tid som medlem:12-24 mån
Träningsfrekvens:En gång i veckan
Kunskapsnivå:Mellan
Har saknat den här klassen hela sommaren, hoppas att det snart blir zumbadagar igen!!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 198 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

She´s the best!

Datum:den 29 juli 2012
Kund Avatar
Blondie
Plats:Stockholm
Tid som medlem:12-24 mån
Träningsfrekvens:En gång i veckan
Kunskapsnivå:Avancerad
Helt klart det roligast på Sats! Man vill inte att passet ska slut!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 199 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Liljeholmen stjärna!

Datum:den 29 juli 2012
Kund Avatar
Blondie
Plats:Stockholm
Tid som medlem:12-24 mån
Träningsfrekvens:En gång i veckan
Kunskapsnivå:Avancerad
Längtar till varje torsdag med denna instruktör! Helt fantastisk!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 200 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Zumba-klass "de luxe"

Datum:den 17 juli 2012
Kund Avatar
CeciliaZumba
Plats:Stockholm, Sverige
Tid som medlem:2 år eller mer
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Avancerad
Det tål att upprepas, Instruktören #som på Zumbaklasser sätter prägeln på sin klass# borde absolut instruera de andra Zumbainstruktörerna så att Zumba levereras med bra kvalitet vid alla SATS anläggningar.
Fantastiskt bra jobb av "instruktörskan"!!! All cred till dig!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.