Kundrecensioner för SATS Sweden Zumba

Denna produkt finns inte längre tillgänglig. Fortsätt att köpa hos SATS.

SATS Sweden Zumba

Latinamerikanska rytmer och rörelseglädje karaktäriserar denna heta dansklass. Join the Party!
Genomsnittlig kundvärdering:
4,188 av 5
4,2
 av 
5
(536 Recensioner) 536
435 av 528(82%)medlemmar skulle rekommendera denna klass.
Kundrecensioner för Zumba
Recension 181 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Världens bästa Zulmba

Datum:den 4 september 2012
Kund Avatar
AaBergman
Plats:Malmö, Sverige
Tid som medlem:2 år eller mer
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Avancerad
Zumba är de roligaste passen på SATS! Dansa och skaka loss till underbara rytmer. Du kan inte stå still! Taktkänsla behövs inte - Bara att dansa! Instruktören här är Malmös Bästa!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 182 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Fantastisk instruktör

Datum:den 31 augusti 2012
Kund Avatar
Jamie
Plats:Stockholm, Sverige
Tid som medlem:1-3 mån
Min allra första klass på SATS och jag blev frälst. Kommer definitivt att komma tillbaka till samma pass gång på gång. Instruktören var helt suverän! Går inte att ge annat än högsta betyg.
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 183 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Bra träning

Datum:den 20 augusti 2012
Kund Avatar
Ani63
Plats:Stockholm
Tid som medlem:6-12 mån
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Mellan
Mycket givande träning det är lätt att följa ledarens instruktioner, man blir glad av att träna.
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 184 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Amazing!!!

Datum:den 20 augusti 2012
Kund Avatar
Nicc
Plats:Stockholm
Tid som medlem:6-12 mån
Träningsfrekvens:En gång i veckan
Kunskapsnivå:Avancerad
Perfekt för en söndag morgon klass! man blir så glad efteråt! Och svettig, förstås! Varmt rekommenderar!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 185 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Glädje inspiration

Datum:den 15 augusti 2012
Kund Avatar
cavika
Plats:Stockholm
Tid som medlem:2 år eller mer
Träningsfrekvens:En gång i veckan
Kunskapsnivå:Avancerad
Så roligt, härligt med alla olika rytmer i högt tempo
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 186 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Glädje o passion

Datum:den 14 augusti 2012
Kund Avatar
Antoinette
Tid som medlem:2 år eller mer
Kunskapsnivå:Nybörjare
Läraren var pedagogiskt, peppande och energisk. Super trevlig!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 187 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

En av de bästa!

Datum:den 13 augusti 2012
Kund Avatar
IngelaR
Plats:Stockholm
Tid som medlem:6-12 mån
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Mellan
Hade turen att få denna intruktör vid mitt första Zumba pass. Tack vare henne blev det flera men upptäckte alla har tyvärr inte samma uppläg och pedagigik i sina Zumbapass utan man får hänga på bäst det går.
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 188 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Underbart

Datum:den 12 augusti 2012
Kund Avatar
Chrisse
Plats:Stockholm
Tid som medlem:12-24 mån
Träningsfrekvens:En gång i veckan
Kunskapsnivå:Mellan
Har saknat den här klassen hela sommaren, hoppas att det snart blir zumbadagar igen!!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 189 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

She´s the best!

Datum:den 29 juli 2012
Kund Avatar
Blondie
Plats:Stockholm
Tid som medlem:12-24 mån
Träningsfrekvens:En gång i veckan
Kunskapsnivå:Avancerad
Helt klart det roligast på Sats! Man vill inte att passet ska slut!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 190 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Liljeholmen stjärna!

Datum:den 29 juli 2012
Kund Avatar
Blondie
Plats:Stockholm
Tid som medlem:12-24 mån
Träningsfrekvens:En gång i veckan
Kunskapsnivå:Avancerad
Längtar till varje torsdag med denna instruktör! Helt fantastisk!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 191 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Zumba-klass "de luxe"

Datum:den 17 juli 2012
Kund Avatar
CeciliaZumba
Plats:Stockholm, Sverige
Tid som medlem:2 år eller mer
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Avancerad
Det tål att upprepas, Instruktören #som på Zumbaklasser sätter prägeln på sin klass# borde absolut instruera de andra Zumbainstruktörerna så att Zumba levereras med bra kvalitet vid alla SATS anläggningar.
Fantastiskt bra jobb av "instruktörskan"!!! All cred till dig!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 192 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Sats bästa zumbainstruktör?..

Datum:den 16 juli 2012
Kund Avatar
Tigrinnan
Plats:Stockholm
Tid som medlem:2 år eller mer
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Avancerad
För det går väl inte att bli bättre? Vi som hade lyckan att ha henne som Dance-aerobicinstruktör, så länge hon höll på med det, vet ju vad hon presterade då...och lika hög kvalitet håller hon i Zumba. Så det är bara att bege sig till Medborgarplatsen onsdagar eller Lijeholmstorget på torsdagar och skaka loss denna sommar....
Rekommenderar denna klass: Ja
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 193 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Awesome!!

Datum:den 13 juli 2012
Kund Avatar
Lina
Plats:Stockholm
Tid som medlem:2 år eller mer
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Avancerad
Perfekt träning för dig som älskar att dansa till latinska rytmer och svettas!! Man mår toppen efteråt! It´s a GO!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 194 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

jättebra klass

Datum:den 9 juli 2012
Kund Avatar
Ildiko
Plats:Stockholm, Sverige
Tid som medlem:1-3 mån
Träningsfrekvens:En gång i veckan
Kunskapsnivå:Nybörjare
Den här dansklassen var verkligen kul med högt tempo, bra musik och
en otroligt duktig instruktör.
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 195 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Dansglädje med inspirerande instruktör

Datum:den 8 juli 2012
Kund Avatar
MrsTrex
Plats:Stockholm
Tid som medlem:2 år eller mer
Träningsfrekvens:Mer sällan
Kunskapsnivå:Avancerad
Kul klass med högt tempo, grym musik och en otroligt duktig instruktör som höll energin på max hela klassen igenom.
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 196 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

En av de bästa instruktörerna

Datum:den 5 juli 2012
Kund Avatar
SH75
Plats:stockholm
Tid som medlem:3-6 mån
Träningsfrekvens:En gång i veckan
Kunskapsnivå:Avancerad
Hon får med sig alla i salen och man får en timmes vardagsdisko med sig därifrån. Bäst.
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 197 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Bästa tränaren på SATS

Datum:den 1 juli 2012
Kund Avatar
Anonym
Plats:GÖTEBORG
Tid som medlem:1-3 mån
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Avancerad
Efter denna klassen känner man sig absolut tillfredsställd och full av energi.
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 198 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Fantastiskt kul!

Datum:den 27 juni 2012
Kund Avatar
3vare
Plats:Märsta
Tid som medlem:12-24 mån
Träningsfrekvens:En gång i veckan
Kunskapsnivå:Mellan
Om en 58-årig man som påstår att han saknar koordinationsförmåga och en tonårstrulig sextonårstjej som gärna inte avviker från mängden, tycker det är jättekul med zumba, då har ledaren med sin energiska charm och smittande glädje uppnått ett mål utöver det vanliga!!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 199 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

jag älskar dansa

Datum:den 25 juni 2012
Kund Avatar
yarari64
Plats:v frölunda
Tid som medlem:2 år eller mer
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Mellan
fantastiskt dansklass underbar instrutor:):):) jag är så nöjd efter passet<3<3
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 200 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Underbar zumba

Datum:den 25 juni 2012
Kund Avatar
Pili
Plats:Stockholm, Sverige
Tid som medlem:2 år eller mer
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Avancerad
Svettas mer på detta pass än på något annat pass på sats. Fantastisk instruktör!!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.