Kundrecensioner för SATS Sweden Zumba

Denna produkt finns inte längre tillgänglig. Fortsätt att köpa hos SATS.

SATS Sweden Zumba

Latinamerikanska rytmer och rörelseglädje karaktäriserar denna heta dansklass. Join the Party!
Genomsnittlig kundvärdering:
4,173 av 5
4,2
 av 
5
(526 Recensioner) 526
425 av 518(82%)medlemmar skulle rekommendera denna klass.
Kundrecensioner för Zumba
Recension 181 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Zumba-klass "de luxe"

Datum:den 17 juli 2012
Kund Avatar
CeciliaZumba
Plats:Stockholm, Sverige
Tid som medlem:2 år eller mer
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Avancerad
Det tål att upprepas, Instruktören #som på Zumbaklasser sätter prägeln på sin klass# borde absolut instruera de andra Zumbainstruktörerna så att Zumba levereras med bra kvalitet vid alla SATS anläggningar.
Fantastiskt bra jobb av "instruktörskan"!!! All cred till dig!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 182 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Sats bästa zumbainstruktör?..

Datum:den 16 juli 2012
Kund Avatar
Tigrinnan
Plats:Stockholm
Tid som medlem:2 år eller mer
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Avancerad
För det går väl inte att bli bättre? Vi som hade lyckan att ha henne som Dance-aerobicinstruktör, så länge hon höll på med det, vet ju vad hon presterade då...och lika hög kvalitet håller hon i Zumba. Så det är bara att bege sig till Medborgarplatsen onsdagar eller Lijeholmstorget på torsdagar och skaka loss denna sommar....
Rekommenderar denna klass: Ja
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Recension 183 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Awesome!!

Datum:den 13 juli 2012
Kund Avatar
Lina
Plats:Stockholm
Tid som medlem:2 år eller mer
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Avancerad
Perfekt träning för dig som älskar att dansa till latinska rytmer och svettas!! Man mår toppen efteråt! It´s a GO!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 184 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

jättebra klass

Datum:den 9 juli 2012
Kund Avatar
Ildiko
Plats:Stockholm, Sverige
Tid som medlem:1-3 mån
Träningsfrekvens:En gång i veckan
Kunskapsnivå:Nybörjare
Den här dansklassen var verkligen kul med högt tempo, bra musik och
en otroligt duktig instruktör.
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 185 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Dansglädje med inspirerande instruktör

Datum:den 8 juli 2012
Kund Avatar
MrsTrex
Plats:Stockholm
Tid som medlem:2 år eller mer
Träningsfrekvens:Mer sällan
Kunskapsnivå:Avancerad
Kul klass med högt tempo, grym musik och en otroligt duktig instruktör som höll energin på max hela klassen igenom.
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 186 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

En av de bästa instruktörerna

Datum:den 5 juli 2012
Kund Avatar
SH75
Plats:stockholm
Tid som medlem:3-6 mån
Träningsfrekvens:En gång i veckan
Kunskapsnivå:Avancerad
Hon får med sig alla i salen och man får en timmes vardagsdisko med sig därifrån. Bäst.
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 187 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Bästa tränaren på SATS

Datum:den 1 juli 2012
Kund Avatar
Anonym
Plats:GÖTEBORG
Tid som medlem:1-3 mån
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Avancerad
Efter denna klassen känner man sig absolut tillfredsställd och full av energi.
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 188 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Fantastiskt kul!

Datum:den 27 juni 2012
Kund Avatar
3vare
Plats:Märsta
Tid som medlem:12-24 mån
Träningsfrekvens:En gång i veckan
Kunskapsnivå:Mellan
Om en 58-årig man som påstår att han saknar koordinationsförmåga och en tonårstrulig sextonårstjej som gärna inte avviker från mängden, tycker det är jättekul med zumba, då har ledaren med sin energiska charm och smittande glädje uppnått ett mål utöver det vanliga!!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 189 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

jag älskar dansa

Datum:den 25 juni 2012
Kund Avatar
yarari64
Plats:v frölunda
Tid som medlem:2 år eller mer
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Mellan
fantastiskt dansklass underbar instrutor:):):) jag är så nöjd efter passet<3<3
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 190 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Underbar zumba

Datum:den 25 juni 2012
Kund Avatar
Pili
Plats:Stockholm, Sverige
Tid som medlem:2 år eller mer
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Avancerad
Svettas mer på detta pass än på något annat pass på sats. Fantastisk instruktör!!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 191 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Zumbatajm!

Datum:den 22 juni 2012
Kund Avatar
MariaD
Tid som medlem:12-24 mån
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Mellan
Bästa Zumbapasset!!!! Zumba och Afro passen på SATS Mästa är de absolut roligaste och mest energigivande. :)
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 192 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Alltid jättekul!!

Datum:den 19 juni 2012
Kund Avatar
Nati
Plats:Kista, Stockholm, Sverige
Tid som medlem:1-3 mån
Träningsfrekvens:En gång i veckan
Kunskapsnivå:Mellan
Blir aldrig besviken på denna klass! Beroendeframkallande!
Bra mix mellan latino, hiphop och indiskt :)
Går alltid lite lyckligare därifrån, Tack!!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 193 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Zumba

Datum:den 12 juni 2012
Kund Avatar
JohE
Tid som medlem:2 år eller mer
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Avancerad
En otroligt pedagogisk instruktör som dessutomfår en att ge det lilla extra.
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 194 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Vilken glädje!

Datum:den 7 juni 2012
Kund Avatar
ursula69
Plats:stockholm
Tid som medlem:2 år eller mer
Träningsfrekvens:En gång i veckan
Kunskapsnivå:Avancerad
Fartfyllt, energiskt o så himla roligt! Tänk att träna o samtidigt ha så kul!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 195 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Solstråle och värme

Datum:den 5 juni 2012
Kund Avatar
Singgirl
Plats:Bromma, Sverige
Tid som medlem:2 år eller mer
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Mellan
Denna tjej skapar magi på varje klass hon håller i. Det spelar ingen roll om hon råkar tappa en sko eller om skivan råkar hacka. Hon löser allt på bästa sätt och leder oss i tuff tuff träning på ett lysande sätt. En underbar personlighet med kompetens och charisma i toppklass.
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 196 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Bästa klassen

Datum:den 4 juni 2012
Kund Avatar
ia81
Plats:Stockholm, Sverige
Tid som medlem:1-3 mån
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Mellan
Enormt glad och peppande instruktör, man blir glad och anstränger sig lite extra genom henne. Glädje och träning i ett. Underbart!!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 197 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Bästa Zumban på Sats!!

Datum:den 31 maj 2012
Kund Avatar
Pili
Plats:Stockholm, Sverige
Tid som medlem:2 år eller mer
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Avancerad
Zumba i världsklass. Bästa instruktören på Sats hittills! Man blir inspirerad och peppad och det är otroligt välgjorda koreografier.
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 198 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

En energikick i vardagen på alla sätt och vis!

Datum:den 30 maj 2012
Kund Avatar
AnnikaJ
Plats:Stockholm
Tid som medlem:2 år eller mer
Träningsfrekvens:Någon gång i månaden
Kunskapsnivå:Nybörjare
Bara att få se instruktören instruera var kick nog! Och sen på det; musiken! Och sen; att få dansa själv!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 199 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

En klass man blir glad av!!!

Datum:den 30 maj 2012
Kund Avatar
Valentina
Plats:malmö
Tid som medlem:12-24 mån
Träningsfrekvens:Någon gång i månaden
Kunskapsnivå:Mellan
Kul klass, bra musik och en inspirerande och glad tränare!!!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 200 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Energikick!

Datum:den 30 maj 2012
Kund Avatar
AnGr
Plats:Stockholm
Tid som medlem:3-6 mån
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Mellan
Party hela torsdagslunchen lång! Med en fantastsik energi och glädje får instruktören oss att göra de moves man aldrig trodde man skulle kunna utföra. Helt galet fantastiskt roligt. Och världens bästa instrukör!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.