Kundrecensioner för SATS Sweden Zumba

Denna produkt finns inte längre tillgänglig. Fortsätt att köpa hos SATS.

SATS Sweden Zumba

Latinamerikanska rytmer och rörelseglädje karaktäriserar denna heta dansklass. Join the Party!
Genomsnittlig kundvärdering:
4,202 av 5
4,2
 av 
5
(553 Recensioner) 553
451 av 545(83%)medlemmar skulle rekommendera denna klass.
Kundrecensioner för Zumba
Recension 181 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Zuperrolig klass på Sats Vällingby

Datum:den 13 oktober 2012
Kund Avatar
Zucarina
Plats:Bromma, Sverige
Tid som medlem:2 år eller mer
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Avancerad
Inspirerande och full fart på denna klass med en del utmaningar!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 182 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

En riktigt bra klass

Datum:den 9 oktober 2012
Kund Avatar
SH75
Plats:stockholm
Tid som medlem:12-24 mån
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Avancerad
Bra och varierande musik. Väldigt roligt pass, lagom jobbigt och utan konkurrens SATS snyggaste instruktör.
/från någon som går på ca. 5 zumbapass/v
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 183 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Bästa zumbainstruktören

Datum:den 8 oktober 2012
Kund Avatar
SH75
Plats:stockholm
Tid som medlem:12-24 mån
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Avancerad
Topp. Alltid kul och alltid engagerade deltagare!!!!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 184 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Utmärkt!

Datum:den 3 oktober 2012
Kund Avatar
Cory
Plats:Väsby, Sverige
Tid som medlem:2 år eller mer
Träningsfrekvens:En gång i veckan
Kunskapsnivå:Mellan
Fint upplevelse. Instruktören är väldigt bra. Bra musik.
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 185 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

GLädje, entusiasm och energi

Datum:den 27 september 2012
Kund Avatar
Mimmi1
Bland de bästa Zumba-lektioner jag varit på. Hoppas jag orkar med nästa lektion också :-)
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 186 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Super!

Datum:den 23 september 2012
Kund Avatar
3vare
Plats:Märsta
Tid som medlem:12-24 mån
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Mellan
Alltid bäst! Rekommenderar klassen till alla oavsett tidigare erfarenheter! En njutning för både kropp och själ!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 187 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

första klass

Datum:den 21 september 2012
Kund Avatar
solmari
Plats:Märsta, Sverige
Tid som medlem:2 år eller mer
vad kan man säga , alldeles underbart , roligt och kul , tack .
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 188 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

En av de bästa klassen på SATS. Bra början!

Datum:den 21 september 2012
Kund Avatar
Manu
Tid som medlem:2 år eller mer
Träningsfrekvens:En gång i veckan
Kunskapsnivå:Mellan
Väldigt spännande och roligt! Jag rekomenderar varmt att komma och zumba hos oss på SATS Gärdet! En ny termin och en utmärkt början! Lycka till!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 189 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Zumba. Glädje, energi och lycka

Datum:den 18 september 2012
Kund Avatar
Sparven75
Plats:Nacka, Sverige
Tid som medlem:2 år eller mer
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Avancerad
Har länge velat få tid och möjlighet att gå på zumbaklass för denna instruktör. Hon och hennes klasser är mycket omtalade! I helgen blev drömmen verklighet. Med bra låtval och enkel korreografi, som gör att alla deltagare kan sätta sin nivå själv. Får instruktören ALLA att sjunga, svettas, dansa och HA KUL! :)
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 190 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Toppenstart på helgen

Datum:den 15 september 2012
Kund Avatar
3vare
Plats:Märsta
Tid som medlem:12-24 mån
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Mellan
Instruktören på topp, stämningen på topp! Zumbaaaaa is my life!!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 191 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

full fart

Datum:den 9 september 2012
Kund Avatar
solmari
svettigt, full fart och kul klass. positiv och kul instruktor
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 192 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Bra Zumbaklass på SATS!

Datum:den 7 september 2012
Kund Avatar
Gabi
Plats:Stockholm
Tid som medlem:12-24 mån
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Mellan
Svett, skaka rumpa och glädje.
Bra instruktör som sprider positiv energi!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 193 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Underbar instruktör!

Datum:den 6 september 2012
Kund Avatar
Trasselsudden
Plats:Stockholm, Sverige
Tid som medlem:1-3 mån
Träningsfrekvens:En gång i veckan
Kunskapsnivå:Nybörjare
Riktigt bra instruktör som verkligen utstrålade energi och glädje. Peppande och fick en att verkligen släppa loss och inte tänka på att det skulle vara pinsamt (om man gjorde "fel" eller liknande) Lagom fart på passet och tydlig genomgång av rörelserna.
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 194 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Klassen som får mig att le och svettas!!

Datum:den 5 september 2012
Kund Avatar
Rebekka
Plats:Stockholm, Sverige
Tid som medlem:12-24 mån
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Nybörjare
Denna klassen är så otroligt kul, att man inte inser hur ansträngande den egentligen är!! Vinterdepression har ingen chans om man går på den:)
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 195 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Zumba

Datum:den 5 september 2012
Kund Avatar
Ulrica73
Hej, äntligen ett Zumbapass med bra musik, bra tempo och omväxlande låter samt stegkombinationer som går att hänga med på även som nybörjare!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 196 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Världens bästa Zulmba

Datum:den 4 september 2012
Kund Avatar
AaBergman
Plats:Malmö, Sverige
Tid som medlem:2 år eller mer
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Avancerad
Zumba är de roligaste passen på SATS! Dansa och skaka loss till underbara rytmer. Du kan inte stå still! Taktkänsla behövs inte - Bara att dansa! Instruktören här är Malmös Bästa!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 197 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Fantastisk instruktör

Datum:den 31 augusti 2012
Kund Avatar
Jamie
Plats:Stockholm, Sverige
Tid som medlem:1-3 mån
Min allra första klass på SATS och jag blev frälst. Kommer definitivt att komma tillbaka till samma pass gång på gång. Instruktören var helt suverän! Går inte att ge annat än högsta betyg.
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 198 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Bra träning

Datum:den 20 augusti 2012
Kund Avatar
Ani63
Plats:Stockholm
Tid som medlem:6-12 mån
Träningsfrekvens:Flera gånger i veckan
Kunskapsnivå:Mellan
Mycket givande träning det är lätt att följa ledarens instruktioner, man blir glad av att träna.
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 199 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Amazing!!!

Datum:den 20 augusti 2012
Kund Avatar
Nicc
Plats:Stockholm
Tid som medlem:6-12 mån
Träningsfrekvens:En gång i veckan
Kunskapsnivå:Avancerad
Perfekt för en söndag morgon klass! man blir så glad efteråt! Och svettig, förstås! Varmt rekommenderar!
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Recension 200 för Zumba
Denna recension kommer frånZumba.
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Glädje inspiration

Datum:den 15 augusti 2012
Kund Avatar
cavika
Plats:Stockholm
Tid som medlem:2 år eller mer
Träningsfrekvens:En gång i veckan
Kunskapsnivå:Avancerad
Så roligt, härligt med alla olika rytmer i högt tempo
Rekommenderar denna klass: Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.